Преминете към основното съдържание

Motorola G9 play за 319 лв в комплект с безжични слушалки Motobuds в Технополис

Едно от интересните предложения от Motorola в магазините на Технополис и онлайн на сайта на компанията е Moto G9 Play

Смартфонът идва в комплект с безжичните слушалки Motobuds и се предлага на цена от 319 лева.

Moto G9 Play идва с голям 6.5-инчов Max Vision HD+ дисплей за цялостно изживяване на картината. moto G9 play е един от първите смартфони в света със супер производителния процесор Qualcomm® Snapdragon™ 662 Mobile Platform. Удивителните възможности на AI и динамичната камера ви позволяват да снимате и да се свързвате по чисто нови начини, да се наслаждавате на игри и видеоклипове с гладки и живи графики.

Moto G9 Play е първата Motorola, която поддържа 4G Voice и Wi-Fi Voice. Батерията на модела е мощна с голям капацитет от 5000 mAh, за продължително използване в натовареното ежедневие, а зареждането е TurboPower 15W.

Сензорът на 48 MP основна камера е окомплектован с технологията Quad Pixel и четирикратно увеличена светлочувствителност, Night Vision функция и широкоъгълна бленда от f/1.7.

И не на последно място moto G9 play има64 GB вградена памет, така че имате достатъчно място за сваляне на повече снимки, песни, филми и игри. Можете дори да добавите още 512 GB, като използвате слота за microSD карта.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser