Преминете към основното съдържание

Motorola представи razr 5G на стилно събитие под надслов “minimal meets maximal”

48 % от потребителите искат да притежават сгъваемо устройство

Motorola имаше удоволствието да представи новия технологичен флагман на компанията - razr 5G на стилно събитие, което се състоя в Hyatt Regency на 17.09.2020. Темата на събитието “minimal meets maximal” e елегантно послание за изключителните неща, които се раждат, когато противоположностите се срещат. В motorola razr 5g легендарното ДНК на устройството срещапоследните 5G скорости за пренос на данни, обединявайки сев безгрешен и модерен дизайн.

Участие взеха представители на всички водещи технологични илайфстайл медии у нас. Презентацията на устройството беше направена от Владимир Велков, Sales Manager на Motorola за България и Македония. Tой постави няколко акцента, които отличават razr 5G и възстановяват магията на мобилните телефони:

  • Невероятен дизайн, съчетание от простота и гениална прецизност.
  • Иновативен външен Quick View дисплей на устройството, който предоставя инструменти, информация и жестов контрол по лесен и интуитивен начин.
  • Спиращ дъха вътрешен 6.2“ Flex View дисплей със съотношение 21:9 Cinema Vision, за пълноценно зрително изживяване
  • Kамера, която осигурява снимки с невероятно качество и зашеметяващи селфита, дори при слаба осветеност. 48MP система е най-модерната селфи камера на пазара
  • 5G скорост, с която сте готови за бъдещето.

motorola razr 5G е нов тип модна икона, която приковава погледите с емблематичния си дизайн и използва пълните възможности на сгъваемия формат, за да предостави единствена по рода си компактност за мобилно изживяване от следващо поколение.

Открийте новия razr 5G !

Наличност

В България motorola razr 5G ще бъде на пазара през октомври на цена от 2999 лева.

Още по етикети

motorola razr 5G , телефон
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser