Преминете към основното съдържание

MOTOROLA RAZR 5G – новата модна икона сред смартфоните

Представяме ви стилната иновация на Motorola, която коренно променя начина, по който взаимодействате с вашия телефон и със света около вас. Motorola razr 5G приковава погледите с емблематичния си дизайн и използва пълните възможности на сгъваемия формат, за да предостави единствена по рода си компактност за мобилно изживяване от следващо поколение. И се побира и в най-малката дамска чанта…

азработчиците от Motorola обратната връзка от потребителите е от ключово значение и именно благодарение на това razr 5G се отличава с външен Quick View дисплей и нови софтуерни възможности. Никой друг сгъваем телефон на пазара не предлага подобен компактен формат в комбинация с възможността да изпращате съобщения, да провеждате видео разговори и лесно да ползвате любимите си приложения, когато устройството е затворено. Помислено е и за любимите ви селфита – моделът е снабден 48MP система - най-модерната селфи камера на пазара, когато телефонът е затворен.

Селфитата ви ще носят творческо излъчване с функциите групово селфи, портретен режим, цветен акцент и още.

Двойният дисплей предлага възможности за снимане, които са недостъпни при други устройства. Всичко това, събрано в уникален по рода си сгъваем дизайн. И въпреки че все още се спори дали размерът има значение, razr 5G е компактен, но мощен. Той е перфектното доказателство, че малкото всъщност е много.Съвременната жена иска да е винаги на линия, без това да й пречи да изживява пълноценно всеки миг. Уникалният дизайн с двоен дисплей на razr 5G разрешава този казус

Quick View дисплеят ви дава възможност да имате бърз достъп до любимите си приложения и да взимате решения бързо и лесно.

- Актуализираната и интуитивна жестова навигация ви дава достъп до любимите функции по-лесно от всякога. Само с едно плъзване стигате за миг до желаното приложение или любимите си контакти.

- Ползвайте навигацията на Google Maps или си пуснете любимата музика от Spotify, YouTube Music и Pandora

- Отговаряйте на съобщения с функцията speech-to-text, която превръща вашия говор в писмен текст, smart отговор или пишете по-дълги съобщения с клавиатурата на Quick View дисплея.

- NFC технологията ви позволява да ползвате Google Pay в магазини по целия свят и да споделяте безжично съдържание като контакти, снимки и видео с други устройства.

И всичко това без да отваряте своя razr 5G.

Просто трябва да персонализирате подредбата на Quick View дисплея, като подберете темите и приложенията, които ви харесват.

Дизайнът на новия motorola razr 5G е съчетание от простота и гениална прецизност. Скосяване в долния край, сензор за пръстов отпечатък на гърба и осъвременен механизъм на пантата. Всички тези стилови и функционални промени са базирани на директната обратна връзка от потребителите за по-лесна работа с razr 5G с една ръка. Така че край на нелепите ситуации, в които се чудите къде да сложите чашата си с кафе или чантата си, за да пишете или навигирате из телефона си.

Полираното 3D стъкло с алуминиева сплав от серия 7000 придава привлича погледите в три вечни и изискани цвята - Polished Graphite, Liquid Mercury и Blush Gold.

В отворено положение, razr 5G разполага 6.2“ Flex View дисплей. Когато държите новия razr 5G отворен хоризонтално, CinemaVision екранът със съотношение на картината 21:9 ви предлага същите ултрашироки размери, които са стандарт във филмовата индустрия. Когато го държите вертикално, тесният дизайн позволява удобна работа с една ръка.

А що се отнася до механизма на отваряне и затваряне – забравете за притесненията. Тестовият цикъл на сгъване показа, че razr е създаден да издържи до 200 000 отваряния, което означава, че на активен потребител ще са му нужни 5 години да ги достигне.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser