Преминете към основното съдържание

Мрежестата торба на баба не става, друго си е да платиш 450 евро за нова

Да припомним, че Chanel продаваха кош за пазар, преобразен в луксозна чанта, за няколко хиляди евро преди 4 години

Модата този сезон затвърди позициите на мрежестата пазарска чанта като супер хит и ако не с друго, то с торбите си кварталните баби имат всички шансове да се превърнат в своеобразни икони на street style модата.

Извън шегата: мрежестите чанти, които плахо стъпиха на подиума миналата година, сега се превръщат в истински лукс, съдейки по дефилетата от последните дни и цените на дизайнерските модели. С дръжки от скъпа кожа и саксия в мрежата (но не от китайска пластмаса, а облечена в естествена кожа), тези аксесоари стигнаха цени от 450 евро. Една от причините е, че от подиума бързо влязоха в гардероба на звездите и модните икони.

© Staud, Модел мрежеста торба с дръжки и саксия от луксозна кожа на цени от 240 до 450 евро в сайта на американската марка Staud.

И ако си мислите, че това е скъпо, ще ви припомним култовия кош за пазар от колекцията Есен-зима 2014 на Chanel. Луксозният аксесоар тогава стигна цена от 12 500 евро за ценители. 

© Imaxtree, Култовият кош за пазар от колекцията Есен-зима 2014 на Chanel.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser