Преминете към основното съдържание

Мръсотията и безпорядъкът ни правят бедни

И как да привлечем богатството в дома си
© iStock

Как да привлечем богатсвтото в дома си? На прага на Новата година всички си задаваме този въпрос. Но както и за много други неща, и тук трябва да положите известни усилия


7 НАЧИНА ДА МИСЛИТЕ ЗА ПАРИТЕ, СЯКАШ ВЕЧЕ ГИ ИМАТЕ


На първо място се огледайте в дома си. Ако цари мръсотия и безпорядък, ако имате натрупани вещи, ако сте скъперник или си забранявате да мечтаете, то няма как числата в банковата ви сметка да се увеличат. 

Изпълнете тези 4 условия и ще направите път на енергията на богатството в живота си.

1. Почистете и подредете дома си.

Входната врата, коридора – това е пътят, по който парите влизат у дома. Трябва да ги поддържате чисти. Чисти прозорци и чисти стаи, където парите обичат да се задържат. Чиста баня и тоалетна – поддържайте тези места в дома си на висота.

2. Запазете само полезните и необходими неща

Оставяйте у дома само тези вещи, които ползвате поне веднъж годишно. Почиствайте редовно от праха онези, които не ползвате редовно, за да отворите път на енергията на благополучието.

3. Мислете правилно.

Може да си го позволите! И красивата рокля, и романтичното пътешествие , и новия автомобил. Представете си, че вече ги имате. Визуализирайте – вижте се как изглеждате облечена в роклята, возеща се в колата на път за морето. И това ще се случи! Важното е да в вярвате в това! Вселената ще намери начин да го реализира!

4. Правете благотворителност, но не само по Коледа.

Енергията на богатството със сигурност я има там, където има равномерен обмен: даване – получаване. Ако печелите пари и само ги трупате или харчите само за собствените си нужди, няма да има баланс.


22 ЦИТАТА, КОИТО ВИ УЧАТ КАК ДА ПЕЧЕЛИТЕ ПАРИ И ДА ПОЛУЧАВАТЕ ВСИЧКО ОТ ЖИВОТА


Чували ли сте за понятието десятък? По-рано са давали десятък на църквата, а днес може да давате на нуждаещите се. Важното е парите да не се превръщат в Бог за вас. Съхранявайте ценностите си и помнете, че материалните блага съществуват за човека, а не човека за материалните блага.

Още по етикети

дом , енергия , пари
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser