Преминете към основното съдържание

Мъже поздравяват жени с... МУЗИКА!

Винаги усмихнатият Орлин Павлов едновременно се открива и обвива в мистерия с музика

"Има само два типа жени – богиня и изтривалка." Пабло Пикасо

"Елегантна жена е тази, която те презира и няма косми под мишниците си." Салвадор Дали

"Най-съкровеното вълнение в живота на жената е да среща жени, които са по-дебели от нея." Хелън Роуланд

Да,  в очите на много мъже жените изглеждат така. Но...

Март е месец, който стои в мислите ни винаги с една дума – промяна! Сменя се сезонът, променят се цветовете в природата, уханието на въздуха... Като че ли колелото на живота започва да се върти отначало именно през март, а дните ни се оцветяват отново в зелено и всичко се изпълва с енергия. Месецът на женското начало - oткриваме го във всичко: енергията, промяната, свежестта, зачатието, пролетта...

Според Уилям Шекспир жените говорят два езика, но само единият се изразява с думи. През март се обърнахме към някои от любимите ни български мъже и поискахме от тях да използват езика на музиката и да преведат на него жеста на благодарност, любов и признателност към три от най-важните жени в живота им. Попитахме ги: Кои са трите най-важни жени в живота ви и с коя песен бихте поздравили всяка от тях? И защо?

Представяме ви Орлин Павлов, който "открехва вратата"... с поздрав за две любими и една мистериозна жена.

"На първо място искам да поздравя моята баба Иванка. Тя винаги е обичала рок-енд-рол, сега е на 88 години, но винаги е готова да танцува. Затова избирам за нея Том Джоунс. 

Майка ми е втората жена, която искам да поздравя. Тя е оперна певица и винаги е харесвала много този велик дует: Фреди Меркюри и Монсерат Кабайе. 

Избирам... с последната песен... да поздравя една... Мистерия!" 

Благодарим на Орлин Павлов, макар и да ни остави в мистерия... :)

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser