Преминете към основното съдържание

Мъже поздравяват жени с... МУЗИКА!

Мартен Роберто и най-разтуптяващият сърцето поздрав за... неговото момиче
© Васил Германов

"Има само два типа жени – богиня и изтривалка." Пабло Пикасо

"Елегантна жена е тази, която те презира и няма косми под мишниците си." Салвадор Дали

"Най-съкровеното вълнение в живота на жената е да среща жени, които са по-дебели от нея." Хелън Роуланд

Да,  в очите на много мъже жените изглеждат така. Но... 

Март е месец, който стои в мислите ни винаги с една дума – промяна! Сменя се сезонът, променят се цветовете в природата, уханието на въздуха... Като че ли колелото на живота започва да се върти отначало именно през март, а дните ни се оцветяват отново в зелено и всичко се изпълва с енергия. Месецът на женското начало - oткриваме го във всичко: енергията, промяната, свежестта, зачатието, пролетта...

Според Уилям Шекспир жените говорят два езика, но само единият се изразява с думи. През март се обърнахме към някои от любимите ни български мъже и поискахме от тях да използват езика на музиката и да преведат на него жеста на благодарност, любов и признателност към три от най-важните жени в живота им.

Попитахме ги: Кои са трите най-важни жени в живота ви и с коя песен бихте поздравили всяка от тях? И защо?

Представяме ви Мартен Роберто и неговата невероятно чувствена и красива музикална селекция: това се казва DJ, но и романтичен мъж!

"Най-важните жени в живота ми са майка ми, жена ми и дъщеря ми.

За майка ми.

Изключителна жена. Много артистичен, чувствителен и прекрасен човек. Липсва ми всеки ден и мисля за нея с любов, всеки ден.

За жена ми.

Моят приятел и спътник в живота. Дамата на моето сърце и човекът, който ми дава любов и спокойствие. Благодарен съм й за всичко, което прави за мен.

За Франки.

Най-сладкото създание в моя живот. Само една усмивка от това невинно създание ми трябва, за да ми направи деня красив и смислен. Всичко друго е бонус."

Е, Мартен, благодарим ти, че направи и нашия ден по-усмихнат и романтичен!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser