Преминете към основното съдържание

„Мъжете ме отхвърляха, защото се страхуваха, че ще напълнея още повече.“

Ашли Греъм разказа за връзките си
Ашли Греъм споделя как се отразява пълнотата й на личния й живот.
Ашли Греъм споделя как се отразява пълнотата й на личния й живот. © Getty

Plus Size моделът Ашли Греъм е пример за това как жените с пищни форми трябва да носят с достойнство даденостите си и да имат самочувствие по същия начин като слабите и стройни дами. Но тя разказа наскоро за това как пълнотата й всъщност се е отразила на личния й живот.

„И аз, както всички пищни дами, съм минала през много мъчения и унижения. Срещах се с мъже, които ме отхвърляха, тъй кат се страхуваха, че ще стана още по-дебела“, признава 29-годишният модел.

„Понякога се събуждам с мисълта, че съм най-дебелата жена на света. Но се поглеждам в огледалото и си казвам: „Ти си най-смелата, великолепна и прекрасна жена.“ А, гледайки бедрата си, добавям: „Обичам ви!“.

Греъм смята, че обществото трябва да помага на едрите момичета да се чувстват добре. „На нас ни е нужен образец на подражание, който може да каже истината за телата ни. Да каже смело: „Да, аз имам целулит“. Моята кариера е потвърждение за това, че индустрията на модата се променя пред очите ни. По-рано не можехме да си представим, че момиче с моите размери може да се появи на корицата на Vogue.”, добавя Ашли. 

Ашли Греъм

Галерия

Ашли Греъм

Снимки: Getty

Още по етикети

новини , модел , звезди
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser