Преминете към основното съдържание

Мъжът ви иска да гледате порно? Кажете „да“!

И междувременно наблюдавайте реакциите му
© iStock

Безспорен факт е, че XXX филмите визуализират мъжките фантазии. На повечето от нас ни е достатъчно да знаем, че на този свят съществуват снимки на голите до кръста Раян Гослинг или Крис Хемсуърт, докато мъжете искат жените не само да си свалят тениските, но и панталоните и да не спират до там. Затова всички сме свикнали да вярваме, че мъжете гледат повече порно от жените. А не трябва да е така. Защото порното може да ни бъде полезно не само в сексуално отношение, но може и да заздрави връзката ни.

© iStock

Ако мъж ви покани да гледате порно, това хубаво ли е или не е? Трябва ли да си вземете пуканки или по-добре веднага да му предложите да отидете в спалнята? Ако наблизо няма компания от подсмихващи се приятели, шкаф с водка и други странни обстоятелства, по-скоро демонстрирайте доверие. Порното за една нормална двойка не би трябвало да бъде нищо повече от реализация на сексуалните фантазии, но с други хора в главните роли.


20 СРАМНИ НЕЩА, КОИТО ВСЯКА ЖЕНА ПРАВИ


Затова се настанете удобно и гледайте – неговите реакции, какво го възбужда най-много и... действайте. Работата е там, че по време на секс мъжът е прекалено зает, за да споделя своите сексуални фантазии. А в ежедневието да говори за това, какво му харесва в леглото, е дарба, която не всички притежават. Затова гледайте и запаметявайте!

Още по етикети

филм , секс , еротика
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser