Преминете към основното съдържание

MUSIC DAZE открива фестивалния сезон с три големи имена

Nouvelle Vague, Asian Dub Foundation, Burak Yeter, Ъпсурт и още други любими талантливи изпълнители на сцената на Града на тепетата

© istock

След поредица от локдауни и липса на културни събития за душата, Music Daze идва, за да даде старт на сезона на музикалните фестивали.

Първият летен фестивал в България за 2021 година ще се състои на 11, 12 и 13 юни в Пловдив. Това ще е тридневно тържество на музиката, танците и топлите концертни емоции в небето над града!

Music Daze качва фестивалното забавление на най-високата точка в града – в пряк и в преносен смисъл. За първи път второто по височина тепе в града – хълм Бунарджика ще е място за тридневен фестивал, който освен с музика, звук и светлина, ще зашемети гостите на събитието с поразяваща гледка към целия град и красивите планини около него.

Проектът, който е част от официалната програма на Пловдив - Европейска столица на културата, кани три големи имена от европейската сцена - Nouvelle Vague, Asian Dub Foundation, Burak Yeter и любими български групи и изпълнители като Innerglow, Керана и космонавтите, Le' Push, K.Lina и др.

Не виждаме по-подходящ начин за прекарване на втория летен уикенд на годината!

Можете да намерите тридневните билети вече в продажба, допълнително ще бъдат обявени и еднодневни билети. Деца до 9 години влизат без билет.

Още по етикети

музика , фестивал
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser