Преминете към основното съдържание

Музикално разнообразие по Коледа: възможно!

Традициите са хубаво нещо, но когато става дума за музика, предпочитаме новото. За да не сме жертви на добрите стари коледни песни, решихме тази година да ги заменим със страхотните парчета, които са излезли през последното десетилетие

Класиката: Jingle Bells!

Ново: Santa's Coming For Us

Имаме решение за кошмарното коледно парче, което от години ни преследва по време на празниците. Във версията на Sia отново се пее за Дядо Коледа, неговата шейна и тук-там се чува традиционното „джингъл“ на камбанките, но това е в пъти по-свежа и модерна песен. 

Класиката: Let it Snow!

Ново: You Make It Feel Like Christmas

Песента от 1947 г., изпълнявана както от Франк Синатра, така и от Род Стюарт, продължава да бъде любима по цял свят. Ако търсите все пак да я замените с еднакво позитивно парче, то Гуен Стефани и Блейк Шелтън имат опция, която със сигурност ще ви вдъхне позитивност. 

Класиката: All I want for Christmas

Ново: Please Come Home For Christmas

„I don't want a lot for Christmas“ пее Марая Кери в безспорно най-популярната съвременна коледен песен. Тази година обаче ви препоръчваме да я замените с джазовото любовно парче на Джон Леджънд.

Класиката: Santa Baby

Ново: Secret Santа

Песента на Ърта Кит не се вписва много добре в днешната ни еманципирана действителност. Казваме го ние, а миналата година и Майли Сайръс го потвърди, сменяйки текста на песента с по-модерен. Шеговитото парче на Ана Гастейер и Мая Рудолф е идеалната феминистична заменка.

Класиката: Silent Night

Ново: That’s Christmas To Me

Песента, която има превод на почти всички езици, звучи най-омагьосващо в акапелно изпълнение. Групата Pentatonix има кавър на рождествената песен, но ние залагаме на тяхната авторска коледна песен, която звучи точно толкова свято и вдъхновяващо. 

Класиката: Last Christmas!

Ново: Santa Tell Me

Докато английското поп дуо Wham! пеят как тази Коледа няма да повторят същата грешка с избора на любимия, сладката Ариана Гранде вече е успяла да си изпати и си пожелава догодина да е поне малко по-мъдра. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser