Преминете към основното съдържание

На Брад Пит не му пука какво мисли Анджелина за връзката му с Никол

Актьорът отведе Никол Потуралски в Шато Мирава – мястото, на което се ожени за Анджелина Джоли през 2014 г.. И по този начин отново обяви война на бившата си

По всичко личи, че Брад е решил да докаже на бившата си съпруга, че той е по-добър в мръсните игри. Първо завъртя любов с млада красавица, която открадна от свой приятел, а след това я заведе не къде да е, а в имението си във Фрънция и това вече със сигурност е вбесило Анджелина. Френското имение на Пит има специално значение, тъй като именно в него актьорът се ожени за бившата си съпруга Анджелина Джоли в присъствието децата им - Мадокс, 19, Пакс, 16, Захара, 15, Шайло, 14 и близнаците Нокс и Вивиен, 12 - през 2014 г. И още нещо – Брад и Никол пристигнаха в Шато Мирава в деня, в който Пит и Джоли щяха да празнуват годишнина от сватбата си, ако не се бяха разделили.

Близки до Брад са убедени, че той е планирал всичко внимателно и съвсем нарочно е избрал това място и този ден. И изобщо не му пука, дали Анджи ще побеснее – той иска точно това. Да я нарани.

Междувременно почивката на новата двойка свърши и Никол се завърна към нормалното си ежедневие и към Instagram, където се опитва да демонстрира непукизъм, но сред постовете й има и такива, в които си личи, че слуховете и вероятните нападки не й се отразяват добре. А може би осъзнава, че за момента е просто оръжие, с което Брад продължава войната си с бившата си съпруга. А най-сериозната битка предстои – тази за родителските права.

Ще има ли отговор от Анджерина Джоли?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser