Преминете към основното съдържание

На червения килим в Кан: Абитуриенти учете се!

Най-впечатляващите модни визии от откриването на 70-то издание на Филмовия фестивал в Кан
Ева Херцигова на премиерата на Фантомите на Исмаил - Кан, 2017
Ева Херцигова на премиерата на Фантомите на Исмаил - Кан, 2017 © getty images

Бляскави рокли, феерични материи и секси визии се разхождат по червения килим на откриването на 70-тото издание на Филмовия фестивал в Кан.

Всяка година Френската ривиера посреща редица холивудски знаменитости, които се стараят да изглеждат възможно най-стилно. 

Фестивалът ще се проведе от 17 до 28 май като ние ще имаме възможност да проследим красивите визии, които звездите са подготвили за премиерите на своите филми.

Испанският филмов режисьор и сценарист Педро Алмодовар е избран за председател на журито за фестивала заедно с Моника Белучи, която е й домакин на церемониите за откриване и закриване. Фестивалът откри филмът - Фантомите на Исмаил, режисиран от Арнауд Десплечин и с Марион Котийар в главна роля.

От приказната рокля на Ел Фанинг до главозамайващо високата цепка на роклята на Бела Хадид, разгледайте едно от най-запомнящите се тоалети от първия ден на филмовият фестивал: 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser