Преминете към основното съдържание

На дивана с Брад Пит

Честит рожден ден на най-красивото момче на Холивуд!
© getty

Най-красивото момче на Холивуд днес навършва 56 години. По този повод отправяме поглед към онези филми с негово участие, които са оставили трайна следа в сърцата на феновете му по цял свят и в киното. Всичко започва от „Телма и Луиз“...

Да, всичко започва от легендарния филм със Сюзън Сарандън и Джина Дейвис от 1991 г. Звездата на Брад изгрява благодарение на „Телма и Луиз“ и героя му Джей Ди, независимо че той има роли и преди това. Тази роля всъщност е пробивът му в голямото кино.

Харесвахме го много, когато беше с Дженифър Анистън. Ожениха се през 2000 г. Нали си спомняте, че го видяхме и в „Приятели“? Харесвахме го малко по-малко, когато се раздели с Джен през 2005 г. заради Анджелина Джоли, с която започна връзка по време на снимките на „Мистър и мисис Смит“. А тази година след продължителен и тежък развод Бранджелина остана в историята. Пит никога не е криел за проблемите си с алкохола, за депресията, за сривовете. Посещавал е клуб на анонимните алкохолици. „Беше наистина освобождаващо да разкрия и грозните си страни. Има голяма ценност в това“, споделя Брад.

С Дженифър Анистън Брад поддържа приятелски отношения, след като й се извини за изневярата. Дори тази година празнува заедно с нея рождения й ден. От брака си с Анджелина актьорът има шест деца, като три от тях са осиновени. Нещата явно вече са се успокоили (един от доводите на Анджелина за развод беше твърдението й, че Брад е лош баща), защото източник, близък до актьора, потвърди, че той ще бъде с децата си на рождения си ден.

Брад Пит успя да се справи с всичко и днес няма как да не признаем, че най-красивото момче на Холивуд изглежда по-секси от всякога. Параболата на кариерата му в момента е обърната изцяло нагоре, той дори има привилегията сам да избира ролите, които играе.

Трите части на „Бандата на Оушън“ са задължителни, разбира се, гарантират много смях и добро настроение. „Имало едно време в Холивуд“ и „Към звездите“, които излязоха тази година, също. Те са по-висока летва. Но ние решихме да се разровим малко по-назад и ето кои 12 заглавия избрахме да си припомним. Чудесна идея за филмов маратон през наближаващите почивни дни, докато сте се сгушили удобно на дивана с чаша греяно вино в ръка.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser