Преминете към основното съдържание

На гости у Аманда Сейфрид

Звездата от "Туин Пийкс", "Alpha Dog" и "Mamma Mia!" предпочита интериор в кънтри стил

Планината Катскил в долината на Хъдсън е любимо място за почивка на гражданите на Ню Йорк.

Именно там, сред хълмовете покрити с буйна зеленина се намира къщата на холивудската актриса Аманда Сейфрид.

Въпреки статута на знаменитост, Аманда е напълно безразлична към блякавия начин на живот и предпочита кънтри стила при интериора. "Обичам по къщата да има много естествено дърво, плетени кошници за по-уютна атмосфера", - казва Сейфрид. Къщата на Аманда е много стара - построена е през 1920 година. Ето защо е трябвало да работи усърдно, за да я адаптира към условията на съвременния живот.

За дизайна на къщата тя се доверява на Сара Замес. 

Първо тя започва с реконструкция, като превръща трите малки стаи в две по-просторни спални. Броят на прозорците е увеличен чрез добавяне на капандури. Таванът на втория етаж е отстранен, за да се покажат гредите поддържащи покрива. Спалните и отопление в банята е подово. 

Повечето от мебелите са винтидж и са намерени на търгове или купени от антикврни магазини. "Всеки път, когато посетя Аманда, виждам как самостоятелно допълва към интериора интересни акценти", казва Сара.

Разбира се, през повечето време актрисата е в Калифорния, където участва на снимките на няколко филма, но когато й се придостави възможност заедно със съпруга си Томас и дъщеря идват тук, за да се полюбуват на гледката и да си вземат почивка от суматохата на Холивуд.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser