Преминете към основното съдържание

На кино през септември

Какво да гледаме на големия екран?
© iStock

ДОКАТО СМЪРТТА НИ РАЗДЕЛИ

Младата булка вече е част от богатото, но ексцентрично семейство на съпруга ѝ, което почита вековни традиции. Но кой би си помислил, че опознаването на родителите на любимия ще се превърне в смъртоносна игра, в която всеки се бори не за живот, а за смърт?

ПЛЯЧКА

Малкият град във Флорида започва спешна евакуация заради страшен ураган, който скоро ще помете всичко по пътя си. Младата Хейли (Кая Скоделарио) се прибира в дома си, за да вземе баща си и да избягат далеч от бурята. Проблемът е, че той е сериозно ранен, а тя не може да го остави. Криейки се мазето, те се надяват, че все пак ще успеят да оцелеят, докато не откриват, че покачващото се ниво на водата не е най-смъртоносната заплаха, която ги грози.

КОД: АНГЕЛЪТ

Основният заподозрян за опита за убийство на президента на САЩ е верният ангел пазител на държавния глава и агент на тайните служби – Майк Банинг. Скривайки се от ФБР, той трябва да намери онези, които са го натопили и да спаси страната и нейния лидер от смъртоносна заплаха.

ТО: ЧАСТ ВТОРА

Минали са 27 години след първата среща на момчетата с демоничния клоун Пениуайз. Те вече са пораснали и всеки има свой живот. Спокойното им съществуване обаче изведнъж е нарушено от странно телефонно обаждане, което ще ги принуди да се съберат отново заедно.

ДА СВАЛИШ УОЛСТРИЙТ

Звездният състав Дженифър Лопес, Констанс Ву и Карди Би са в ролите на секси и много амбициозни танцьорки на елитен стриптийз клуб, чиито клиенти са известни финансисти от Уолстрийт. Но банковата криза ги оставя почти разорени и те решават да си върнат изгубените пари, като разработят смел план.

ЩИГЛЕЦЪТ

След като се отърсим от ужаса, в който ще ни хвърли вторият филм „То“, на големия екран отново ще видим Фин Улфхард. Той този път влиза в продукцията на дългоочакваната адаптация на друга книга – спечелелият „Пулицър“ роман на Дона Тарт „Щиглецът“. Тук Фин е в звездния екип от Ансел Елгорт, Никол Кидман, Сара Полсън, Джефри Райт и младия Окс Фегли.

НЕВЕРОЯТНИЯ ЖИВОТ НА ЕНЦО

За кучето Енцо животът е просто едно състезание. Няма значение как той преминава – зад волана на кола или на четири крака, стръмните завои, капаните с ями, опасните възходи и падения, които успяват да изкарат дори най-добрите от пистата са все там. Начинаещият състезател Дани и кучето му, знаят – да спечелите не означава винаги да изпреварвате съперниците си.

ИМЕНИЕТО ДАУНТЪН

Тази година ще видим историята за възходите и паденията на английското аристократично семейство Кроули на голям екран. Животът на господата и слугите се променя в резултат на битовите интриги и фаталните катаклизми в началото на ХХ век.

ТРИ СЕКУНДИ

Американският филм, базиран на едноименния шведски роман, разказва за бивш затворник, който е арестуван, за да влезе под прикритие и да стане един от членовете на престъпната банда в най-охранявания затвор в света.

ANGRY BIRDS: ФИЛМЪТ 2

В света на яростните птици се е появил нов враг – Зета, обитател на третия замръзнал остров. Вярвайки, че всеки трябва да усети силата на студа, тя започва атака срещу далечни роднини, живеещи в топли райони. Сега птиците и прасенцата трябва да се съберат, за да спрат замръзването.

Още по етикети

филми , култура , кино
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser