Преминете към основното съдържание

На кои три знака от зодиака ще им провърви през втората половина на 2020 година?

Ще бъдете ли сред щастливците?

За някои хора първата половина на 2020 бе като разрушителен ураган, а за други премина като сън. Малко оцеляха без поражения. Юни е негласният старт на втората половина от годината. Все още има шанс да завършим 2020 с положителни резултати. Особено тези три зодиакални знака.

Овен

След бурната първа половина на 2020 пред Овните се разкрива по-благоприятно бъдеще и втората ще е значително по-успешна. Представителите на този знак все още се възстановяват отизминалите месеци и се учат да приемат новата реалност. Онези от тях, които се занимават с някакви проекти, скоро ще започнат да жънат плодовете на работата си. Благополучие ги очаква и в личен план.

Лъв

През втората половина на годината завесата бавно ще се вдигне и Лъвовете отново ще се появят на сцената, за да заемат своето обичайно място, а именно – в центъра на всеобщото внимание. С горещия си темперамент и страстен характер представителите на знака ще получават много комплименти и похвали, а също така ще имат и щастие в любовта.

Везни

Това е единствената зодия, която на фона на световната истерия през първата половина на годината успя да запази някакво душевно равновесие. Не всичко им се случи по план, но след юни животът им отново ще потече в обичайния си ред – ще са обкръжени от хората, които ги правят щастливи, ще намират мотивация да вървят напред. Успехът е на тяхна страна.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser