Преминете към основното съдържание

На първия ред: Наоми Кембъл и редица звезди на ревюто TOMMYNOW

Незабравимо шоу, което отбеляза глобалното представяне на четвъртата колекция TommyXLewis

На събитието, заедно с дамската и мъжка линия на HILFIGER COLLECTION за пролет 2020, беше представена и TommyXLewisXH.E.R - първата колаборация на дизайнера с певицата, носител на Грами, H.E.R. Шоуто се състоя в емблематичния музей за съвременно изкуство Tate Modern.

Този сезон TOMMYNOW отпразнува визията на Tommy Hilfiger за устойчиво развитие, която е в сърцето на колаборацията TommyXLewis за пролет 2020.

Над 75% от дизайните в колекцията са съставени от по-устойчиви материали и чрез партньорства, които намаляват отрицателното въздействие върху доставните вериги. Колекцията допълнително акцентира на посланието „Стил за всички”, базирано на убеждението, че истински добрият стил изтрива всички граници в пол, възраст, етническа принадлежност, форми и пропорции на тялото.

В тази четвърта за Томи Хилфигър и Люис Хамилтън колаборацията, двамата поканиха музикалната звезда H.E.R. да вдъхне своя уникален почерк в силно изразителната линия TommyXLewisXH.E.R.

Още по етикети

Tommy Hilfiger , tommynow
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser