Преминете към основното съдържание

На шопинг за дрехите oт сериала Euphoria

Вижте как можете да се облечете като героите от сериала
Пуловер - Iggy
Пуловер - Iggy

В края на август HBO пусна финалния епизод от първия сезон на Euphoria, който истински говори за живота на съвременните тийнейджъри и техните проблеми. Има наркотици, бодишейминг, жестокост и много секс, което предизвиква у публиката много смесени чувства. Но това, с което всички определено ще се съгласят, е фактът, че абсолютно всеки герой изглежда възможно най-модерно!

Но героите не са просто в тренда! Образите им са обмислени по такъв начин, че да отразяват характера на всеки възможно най-точно.

Например наркоманката Ру (Зендая), страдаща от биполярно разстройство и пристъпи на паника, носи суичърите на баща си, маратонки Converse, дънки и многоцветни тениски. Тя прилича повече на млад томбой или по-скоро на калифорнийски скейтър - това е нейният начин да протестира и в същото време успява да се облече така, че да не привлича вниманието върху себе си. Трансджендърът Джулс (Хънтър Шафер), опитвайки се да докаже на всички своята женственост, напротив, избира провокативни неща в стил Манга.

Дизайнерката на костюми - Хайди Бевенс споделя, че е била вдъхновена не само от култовите образи от 80-те, стила на известните личности и музиканти, но и от самите актриси.

Тя попитала момичетата какво им харесва, какви филми гледат и кой им е идол. Така Мади (Алекса Деми) се е сдобила с кожено палто като на Шарън Стоун в „Казиното“, а Джулс е директен прототип на Сейлър Муун.

Повечето неща са находки на Бевенс, други са от личния ѝ гардероб. Все пак, едва ли ще успеете да си купите червен топ на Gean Paul Gaultier от 90-те години, в който се появява Кат (Барби Ферейра), поради своята рядкост, и бралета на I.AM.GIA, който създаде толкова много проблеми Мади на карнавала - той е направен по поръчка, защото лилавото е цветът на героинята и е свързано исторически с мегаломанията.

Но не се отчайвайте, редакторите на ELLE успяха да намерят някои неща, които се продават свободно в почти всички онлайн магазини.

Още по етикети

шопинг , стайлинг , мода
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser