Преминете към основното съдържание

На шопинг за дълга лятна рокля

Кога и с какво да я носите
Chloe; чанта Furla; сандали MYVI от Le Scarpe
Chloe; чанта Furla; сандали MYVI от Le Scarpe © Imaxtree

Харесва ни как ефирно и нежно обгръща тялото в най-топлите дни от годината и дава свобода на движенията, без да се притесняваме от недостатъците на фигурата си.

Да, говорим за онези красиви модели, които имат асиметричен силует, а това подсилва още повече усещането за лекота.

Ако изберете едноцветна рокля, имате възможност да експериментирате с дръзки, цветни и натрапчиви аксесоари. Докато модел в принт изисква внимателен подбор на по-неутрални обувки и чанти.

В бижутата обаче може да важи правилото – колкото повече, толкова повече, но въпреки това ние ви препоръчваме по-дискретните, защото ефектът с тях би бил по-елегантен.

Дългата лятна рокля може да носите както на плажа, така и на прохладните разходки край брега на морето, когато бризът ще засили ефирността й. Разбира се, може да се появите с нея и на парти под звездите и не е задължително да заменяте ниските удобни сандали с високи токчета. Все пак следвате приятелите по стъпките в пясъка!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser