Преминете към основното съдържание

„Национална финансиада“ бе отличена с престижната първа награда

Категорията е „Кампания за устойчиво развитие/корпоративна социална отговорност“ на конкурса PR Приз 2019
Награждаване на екипа на Банка ДСК
Награждаване на екипа на Банка ДСК

Дигиталната образователна инициатива на Банка ДСК „Национална финансиада“ бе отличена приз на Българското дружество за връзки с обществеността.

Образователната инициатива цели да подобрява и развива финансовата грамотност на младите хора още в семейната им среда. Затова и първото издание на кампанията се проведе под формата на дигитални състезания за финансова грамотност за отбори, формирани от ученици и техните родители. 

„Изключително сме щастливи и горди от това високо признание за образователната инициатива. В Банка ДСК се стремим да инвестираме постоянно в обогатяване знанията на младите хора и с „Национална финансиада“ правим точно това – показваме посоката за изграждане на личностни умения сред младите хора за разумно финансово планиране на техните средства, и насърчаваме това да се заражда в тяхната семейна и житейска среда.“, коментира Виолина Маринова, председател на УС и Главен изпълнителен директор на Банка ДСК.


„НАЦИОНАЛНА ФИНАНСИАДА“ УЧИ МЛАДИТЕ КАК ДА УПРАВЛЯВАТ ПАРИТЕ СИ


Общо 30 организации се включиха в тазгодишното издание на конкурса PR Приз Influencing the Influencers на БДВО, като представиха рекордния брой от 92 проекта в общо 14 категории. Най-оспорваната надпревара бе именно за „Кампания за устойчиво развитие/ корпоративна социална отговорност“, която събра най-много конкурентни проекти на бранша.

„Национална финансиада“ продължава в момента с второ издание под името „Лятна финансиада“. Тя се състои от три игри, които ще се проведат между април и септември 2019 г., под формата на тестове от по 20 въпроса на финансова тематика. Състезанията отново са по двойки в смесени отбори от родители и ученици (16-19 г.). 

Още по етикети

новини , емоции , банка
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser