Преминете към основното съдържание

Надникнете в скривалището на Люк Скайуокър и компания

Галерия

Огромно имение в Хидън Хилс, Калифорния, е мястото, до което ще се разходим заедно днес. Сигурни сме, че всички фенове на „Междузвездни войни“ ще поискат не само да го видят, но и да го притежават. Това донякъде не е невъзможно – имотът е в продажба.

Бляскавото имение е разположено на обща площ от 5000 кв. метра. Подземният етаж, или цели 1883 кв. метра, е посветен на култовата сага. Но нека да започнем отначало. Отваряте вратата и попадате в голямо и просторно фоайе. Следват официална всекидневна с голяма каменна камина с бар и високи прозорци, кухня с трапезария и два големи острова, спални със самостоятелни бани на втория етаж, внушителен вътрешен двор с открит басейн, релакс зона, даже няколко, водопадчета, тенис корт, фитнес зала, закрит отопляем басейн... И само почакайте! Звездна обсерватория с въртящ се телескоп!

Подземният етаж е „домът“ на Люк Скайуокър и приятели. Тук можете да изпиете в тяхната компания по питие на бара, да поиграете билярд или на джагите. Можете напълно и съвсем буквално да се потопите в атмосферата на „Междузвездни войни“ – благодарение на тематичната колекция с герои, маски, аксесоари от сагата и огромния киноекран.

Освен че е изпълнен с всички възможни удобства, домът е и екологичен. Има възможност за използване на слънчева енергия, а огромният двор, който е като частен парк и градина едновременно, предлага разнообразие от плодове и био билки. Пропуснахме да споменем стаята за вино, масажната зала, 750-литровия аквариум с тропически риби, гаража с капацитет за шест автомобила, професионалното звукозаписно студио. И съседите – холивудски знаменитости.

Както казахме, имотът се продава. Стойността му е... 26,5 млн. долара.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser