Преминете към основното съдържание

Най-добрият подарък за Дейвид Бекъм

Как отпразнува рождения си ден най-стилният мъж на планетата
© instagram

чера един от най-популярните футболисти в света отпразнува рождения си ден. Голямото семейство на Бекъм му осигури един незабравим празник. Шестгодишната му дъщеря Харпър прочете поздравление от картичка направена от собствените си ръце, а 13-годишният Круз и 15-годишният Ромео, посветиха на баща си видео в Инстаграм, в което съобщиха, че той е най-добрият татко в света и показаха снимки от семейния архив.

По-късно в лондонския ресторант, където Бекъм вечеря с Виктория и децата, за изненада на Дейвид, се появи и Бруклин. Сега 19-годишният живее и учи в Ню Йорк, и рядко се появява в родната Великобритания. Въпреки това, той изведнъж влетя в рестораната и прегърна баща си. Видеото на Дейвид и Бруклин, в което се радват един на друг вече събра милиони коментари и гледани в социалните мрежи. И наистина, това е най-милото видео на искрена обич между баща и син. 

 

 

 

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser