Преминете към основното съдържание

Най-добрите булчински рокли от Bridal Week Spring 2018

Сватбени бижута, класическа дантела и визия, вдъхновена от Кари Брадшоу, които непременно трябва да видите

Края на април бележи период, в който сватбените церемонии са най-предпочитани, а датите за най-добрите локации, ограничени. Модерната булка знае, че първата и най-важна задача е да се запази дата и локация. Ако това е вече факт, сватбеният агент ще свърши всичко останало по организацията, а най-приятната и най-трудната задача е отредена изцяло на вас - булчинската рокля. А в забързаният свят, в който живеем, всеки знае, че времето е ограничено и всяка странична дейност е трудна за наместване в графика. Затова и все по-често се случва бъдещите булки да избират сватбената си рокля буквално в последният момент. 

Дори и сватбата ви да е след месец, все още имате възможност да се сдобиете с невероятна рокля. Ако сте успяла да намерите добър шивач, препоръчваме ви да погледнете моделите, които бяха представени за следващият сватбен сезон на Bridal Week Spring 2018. Така можете да изпреварите времето и да се сдобиете с прекрасен тоалет за най-важният ден в живота ви. 

SACHIN&BABI Spring 2018

Моделите на Carolina Herrera, ALYNE, Lela Rose, Luisa Beccaria, Naeem Khan ще ви пренесат в приказно царство. И докато някои дизайнери са класици и се придържат към вечната дантела, ръчно изработена бродерия, тюлените воали и форма тип принцеса, други са вмъкнали модернистични елементи, като пера и пайети, а модерните чокъри са неизменна част от цялостния булчински стайлинг. За по-смелите Naeem Khan предлага и изящен гащеризон, изработен от полупрозрачна материя и падащ свободно по тялото. Прекрасен вариант да разчупите старомодното виждане за сватбена рокля.

Разгледайте най-добрите модели на сватбени толети в галерията и открийте именно вашия модел рокля:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser