Преминете към основното съдържание

Най-добрите street style визии от Mercedes-Benz Fashion Week Tbilisi Spring 2019

Родината на главния дизайнер на Balenciaga и Vetements, Демна Гвасалия привлече за пореден път погледите на всички модни редактори, критици и фешънисти и попадна в челните класации като една от най-интересните седмици на модата през тази година

Грузинската модна седмица като термин може да ви прозвучи странно, но тя съществува и е една от най-интересните, особено, ако говорим за улична мода.

За поредна година Тбилиси попадна в световния фешън календар, а интереса към Mercedes-Benz Fashion Week Spring 2019 беше огромен.

Все повече дизайнери взимат участие на модния подиум в Грузия, споделяйки радостта си от възможността да са едни от първите имена на този бързо развиващ се моден подиум.

Поглеждайки към улиците на Тбилиси, веднага ни правят впечатление разнообразни съчетания, в които присъстват добре познатите любими модни брандове на уличните фешън гурута в големите модни столици, но въпреки това стилът на грузинските фешънисти е достатъчно разпрознаваем със своя характерен почерк.

Небрежното съчетаване на костюми с ефектни и цветни аксесоари е един от любимите ни стайлинги, на които попаднахме по улиците на грузинската столица.

Разгледайте галерията от снимки, в която ще откриете най-добрите street style визии от улиците на Тбилиси:

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser