Преминете към основното съдържание

Най-добрите светски образци за летен педикюр

Звездите демонстрират най-актуалните цветове за педикюр
© Getty

Лятото е времето на босите крака и за да изглеждате прекрасно от глава до пети в буквалния смисъл, трябва да отделите внимание на педикюра си. Оригиналният педикюр е не по-малко важен от маникюра.

Комбинацията на цвета на лака с дрехите и обувките е класика. Маникюрът и педикюрът днес играят соло, а не дует. Но е умение да обедините нюансите на цветовете на дрехите и педикюра в една ярка цветна симфония.

Звездите дават стойностни примери. На червения килим педикюрът е един от важните акценти в цялостната визия. С негова помощ изпъкват роклята или обувките. Разбира се един от най-популярните е червеният лак за нокти. По-драматичен е бордо и черен, както и тъмносин.

Някои звездите в шоубизнеса избират декорации или комбинации от различни цветове за педикюра си.

Nude е тенденция, която продължава да е на пика на своята популярност. Той позволява да се запази елегантността на тоалета и краката визуално да изглеждат по-стройни и елегантни. Цветовата палитра на nude може да варира от светли към тъмни тонове.

Неоновите цветове също са с голяма популярност, макар и педикюр в такъв цвят да е уместен за по-малко събития и модни поводи. Металик, сребро и злато са сред нюансите, които всички харесват и прибягват неведнъж до тях.

Едно е сигурно – през лятото педикюрът вече не е само в цвят корал. Ноктите ви могат да изглеждат красиво в много по-смели и екстравагантни цветове. И все пак много жени засвидетелстват любовта си към френския педикюр.

В галерията може да разгледате предложенията ни за звезден педикюр. 

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser