Преминете към основното съдържание

Най-доброто от седмицата на модата в Копенхаген

Кожа, палта и рокли за парти

Някъде между непрекъснатото пътуване и февруари бидейки един от най-стресовите месеци за работещите в модната индустрия, съвсем забравих да споделя с вас най-добрите колекции от седмицата на модата в Копенгахен. Но, не е твърде късно да поправим грешката!

By Malene Birger

Една от най-успешните датски марки създава дрехи за работещата, стилна жена, която иска да бъде взета насериозно, но и да не забравя женствеността си и любовта си към модата. Принтовете са декадентни, а кройките са избрани с умисъл за всички размери.

Пълната колекция: ТУК

 

ROTATE Birger Christensen

Почти напълно нова на пазара, марката е абсолютен фаворит на купувачите от всички континенти. Изцяло презентираща рокли за всички случаи - парти, среща, сватба (но най-вече парти), тя издава любимото занимание на местното население по време на дългата тъмна зима - дълги нощи в клуба. Горещо подкрепям идеята.

Пълната колекция: ТУК

 

STAND

Основана през 2014 г. с идеята да отговори на търсенето на експертно проектирани, висококачествени дрехи от кожа на достъпна цена, марката днес предлага  сезонни колекции от кожа, велур, вълна и еко кожа. Бонус точки за наистина практичните палта, които ще са идеални за климата.

Пълната колекция: ТУК

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser