Преминете към основното съдържание

Най-доброто от седмицата на модата в Копенхаген

Четирите колекции, с които трябва да се запознаете

Снимка: copenhagenfashionweek.com

Колекциите за SS20 (Пролет/Лято 2020) на Седмицата на модата в Копенхаген бяха показани по-рано този месец. Тук ще намерите кратък справочник на четирите най-оригинални и впечатляващи дефилета от датската столица, а по-късно тази седмица ще покрием и шведското издание на формата.

BY MALENE BIRGER

Датската дизайнерка базирана в Лондон почерпи вдъхновение от леки ленени материи и абстрактни принтове за създаването на една женствена, ефирна и както винаги добре обмислена колекция. Младежки дух добахива аксесоарите от плетена ракита и, разбира се, цветните маратонки, в които почти всяка датчанка изглежда съществува от офиса до клуба в последни години. Стайлингът е с вкус, а взети поотделно дрехите са красиво изработени и лесни за комбиниране.

Цялата колекция ТУК

 

CECILIE BAHNSEN

Носителката на наградата на LVMH изгради имиджа си със своите романтични, феерични рокли от тюл и органза - и продължава да не изневерява на себе си. Сесилие представи колекция, която е вероятно по-подходяща за красиви ваканционни снимки, отколкото лято в града и офиса, но приказните й творения продължават да изпъкват приятно на фона на останалите все по-спортно ориентирани дизайнери. 

Цялата колекция ТУК

 

DESIGNERS REMIX

Шарлоте Ескилдсен е виден посланик на екологични производствени процеси и “зелени“ материали, изказвайки се срещу свръхпроизводството и огромното количество остатъчни материали. Линията й съществува от 2002-ра и използва висококачествени иновативни материи, доказвайки, че състейнабъл подходът не трябва да изключва красив дизайн. Ние сме с две ръце "ЗА"!

Цялата колекция ТУК

 

LALA BERLIN

Лейла може да накара и най-върлата противничка на принтове и бохемски рокли да се замисли три пъти. Култ статусът на модната марка сред 20- и 30-годишните скандинавки се дължи на умело подбраните цветови комбинации и почти мързеливо удобните модели, които изглеждат еднакво свежо през деня и вечерта. 

Цялата колекция ТУК

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser