Преминете към основното съдържание

Най-дразнещите хора във фитнеса правят това!

Вие просто искате да си тренирате, но се появяват те
© iStock

Тренирате си спокойно във фитнеса и изведнъж някой започва да обикаля около вас и уж да си гледа телефона. Дразнещо е, нали? А когато някой слуша музика без слушалки? Прави си фитнес селфи? Или пък сяда на уред, без да го използва? 

Онлайн магазинът за голф Golf Support анализира хиляди туитове с #GymPetPeeves (българският превод е труден, но най-общо казано това е изключително дразнещ човек, който привлича вниманието върху себе си), за да създаде списък с повече 50 побъркващи фитнес навика. Да, толкова много са! След това от сайта помолили хора, които редовно ходят на фитнес, да подредят кои от навици са най-дразнещи и ние сме сигурни, че ще се сългасите с тях.


ЛЕСНО, БЪРЗО, ЕВТИНО:ТРЕНИРАЙТЕ ОНЛАЙН


От всички 1246 участника, 86% потвърдили, че най-дразнещо е когато някой избере уреда точно да вас, въпреки че всички останали са свободни. На второ място 82% потвърдили, че хората, които стоят и чакат да приключите тренировката си с даден уред, са супер изнервящи. 

Освен това 8 от 10 души не са щастливи, когато някой си резервира даден уред, а 77% се побъркват от пъшкане или крясъци по време на тренировка. Сред останалите супер дразнещи навика е, когато някой дойде и ви попита колко още повторения ще правите; слушането на музика без слушалки, разхвърлянето на фитнес оборудването; зяпачите и хората, които провеждат шумни телефонни разговори.

Проучването обаче разкрива и някои по-рядко срещани дразнители - тези, които се състезават с вас или снимат тренировката си на видео, както и двойки, които се натискат между сериите с упражнения. 

Съветът ни е да не обръщате внимание и да си вземете хубави слушалки, защото колкото и да не ни се иска, отърваване от тези хора няма.

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser