Преминете към основното съдържание

Най-яките ски барове

Перфектният финал на един изтощителен ден по пистите е в някой от тях!

След толкова много сняг, няма по-перфектно време за почитателите на зимните спортове. Ако сте избрали да направите вашата зимна почивка в топ дестинациiте като Австрия и Швейцария, няма за какво да се притеснявате! Освен стотици километри ски писти, големите ски курорти са се погрижили да не скучаете и след като слезнете от ските. 

Ето и кои са най-посещаваните и обичани зимни барове в планината:

Crap Bar, Лакс, Швейцария

Всеки, който поне малко говори английски, може да си преведе името на този бар. Но ние ви призоваваме – не се подлъгвайте от значението на думата „crap” като „боклук“, защото заведението е кръстено на планината, под която се намира. А и от снимката виждате, че това определено е едно страхотно място. Crap Bar е част от луксозния Rocks Resort и там е невъзможно да попаднете на някой шумен купон. Заведението предлага релакс, тиха музика и омайващи питиета в комбинация с уникална гледка към заснежените писти. Истинска зимна приказка!

www.designhotels.com/rocksresort

 

Igloo Bar, Майрхофен, Австрия

Тук името не лъже – Igloo Bar се намира в истинско иглу! Възможностите за отмора след ски са две: или вътре в самото иглу, или отвън, където се намира т.нар. зимна тераса на заведението. Igloo Bar е част от хотел Whitе Lounge, който предлага настаняване в седем луксозни... иглута. Ако сте почитатели на екстремните изживявания под нулата, определено ви го препоръчваме!

white-lounge.at

 

Cervo Bar, Цермат, Швейцария

Типичният планински интериор с много дърво, еленски рога и поне три камини преживява модерния си ренесанс в този страхотен бутиков бар в Цермат. Светлината е приглушена, музиката е тиха, а храната – неописуемо вкусна. За пълно изживяване в алпийски стил ви препоръчваме да отседнете в бутиковия хотел Cervo, към който всъщност е барът.

www.cervo.ch

 

39 Degrees, Аспен, САЩ

Барът на безумно богатите, красивите и успелите се намира в луксозния The sky Hotel. Тук е обичайна гледка някой милионер да пие Martini, поседнал в уникалните меки дивани на заведението. И това никак не е случайно, защото мястото е уникално – със стилен интериор, няколко камини, прекрасна гледка към заснежената планина, вкусна храна и безкрайни забавление. Като за милионери.

www.theskyhotel.com

 

Mooserwirt, Сейнт Антон, Австрия

Любимото място на всички истински купонджии! Неведнъж Mooserwirt е обявяван за най-добрия ски бар в света и това никак не е случайно. Тук е традиция хората да слизат от пистите, да забиват ските или сноуборда в снега и да влизат директно в бара, без дори да се преобличат. Затова е напълно в реда на нещата купонджиите да танцуват върху масите със ски обувките си. Все пак в Mooserwirt стават най-добрите apres ski партита!

www.mooserwirt.at

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser