Преминете към основното съдържание

Най-известните бюджетни сандали

Равни, красиви и заливащи Инстаграм фийда ми в момента

Всяко лято има своите истории, и всяко лято има своите тенденции. Някои покупки обаче са класика, и макар в повечето случаи да става въпрос за модел чанта или бижута, днес ще обърнем внимание на два безвременни модела сандали. Равни, удобни и издръжливи - защото, нека сме откровени, не всеки ден ни се прескача на високи токове от едно паве на друго, било то до офиса в София или на почивка в Флоренция. 

Credit:  @steffysstyle ,@alyson_haley 

Популярни и разпознаваеми, Oran на Hermès и Tribute на YSL биват лансирани в нови цветове и типове обработка на кожа всяко лято, а всеки втори моден редактор ги споменава сред любимите си чифтове обувки и не пропуска да ги опакова за всяка ваканция. Миналата пролет някои от цветовите опции бяха разпродадени за по-малко от две седмици (класическото топло кафяво беше първата жертва). От една страна, безпорно е, че и двата модела са безвременни, практични и стоят прекрасно с всичко, от дънки до макси рокли. От друга, ако държите на класики с идеална изработка - това е изборът за вас.

Hermès Oran €480 | YSL Tribute €495

Инвестиция преди всичко, с брандираните етикети идва и съответната цена. За баланс и вдъхновение съм избрала няколко по-приемливи за бюджета опции по-долу, абсолютно всички от които са направени от естествена кожа, и с малко грижа могат да ви служат почти толкова дълго, колкото и дизайнерските им колеги.

Asos Design | Mango | Steve by Steven Madden

Sam Edelman | Dune London | Ancient Greek Sandals 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser