Преминете към основното съдържание

Най-накрая! Дженифър Гарнър проговори за развода си с Бен Афлек

"Раздялата не е заради бавачката", категорична е актрисата.
Бен и Дженифър
Бен и Дженифър © Splash

Дженифър Гарнър сложи край на мълчанието си и в ново интервю разказа за края на 10-годишния си брак със съпруга си Бен Афлек и коментира слуховете, че той й е изневерявал с бавачката на трите им деца.

"Ние бяхме разделени месеци преди да чуя каквото и да било за бавачката. Но тя няма нищо общо с решението ни да се разведем. Не беше част от проблема", заяви Дженифър. Самият Бен определи като "пълни глупости" твърденията, че е имал афера с Кристин.

"Определено за децата не е много добре бавачката изведнъж да изчезне от живота им. Ще ми се наложи да водя много разговори относно този "скандал", обяснява още Гарнър. "Бен продължава да е единственият човек, който е наясно с цялата истина за ситуацията. А аз съм единственият човек, който знае част от неговите истини."

Последният път, в който двойката се появи заедно, беше на почивка в щата Монтана заедно с други звездни съпрузи - Том Брейди и Жизел Бюндхен. "Бракът ни беше истински. Не беше за пред камерите. И за мен беше много важно той да продължи. Но това, за съжаление, не се случи", споделя актрисата. Тя обаче се надява, че хората ще престанат да критикуват Бен заради нея.

"Никой не трябва да го мрази заради мен. Самата аз не го мразя. По време на брака ни, очите ми бяха широко отворени. А сега се грижа добре за себе си. Той е любовта на живота ми. Той е най-брилянтният човек, най-харизматичният, най-щедрият. Просто е много сложна личност. Винаги съм казвала, че когато слънцето грее върху теб, го усещаш. Но, когато грее другаде, е студено. Той определено прави сянка", допълва още Джен

Тя е категорична, че единствената им задача с Бен е да правят децата си щастливи.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser