Преминете към основното съдържание

Най-накрая! Джон Леджънд и Криси Тайген очакват първото си дете

Моделката дълго време имаше трудности да забременее
Джон и Криси
Джон и Криси © Instagram

Наскоро в ТВ предаването си моделката Криси Тайген откровено призна, че двамата с годеника й Джон Леджънд изпитват трудности със зачеването на бебе. Тя разкри, че двамата от доста години правят опити, но досега не са имали успех.

Е, за щастие, всичко това остана в миналото. Криси използва социалните медии, за да сподели прекрасната новина, че е бременна и двамата с Джон до няколко месеца ще станат родители на първото си дете.

"С Джон сме много щастливи да ви признаем, че сме бременни", с усмивка обяви моделката. "Както повечето от вас знаят, двамата от доста време правим опити. Не беше лесно, но това не ни отказа от желанието да посрещнем на този свят първото си дете и с това семейството ни да се увеличи. Много сме щастливи, че най-накрая мечтата ни се осъществи. Благодаря за цялата ви любов и добри пожелания."

Джон Леджънд също не пропусна да сподели щастливата новина с феновете си, като не спира да пипа наедряващото коремче на любимата си.  

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser