Преминете към основното съдържание

Най-нестандартните модни идеи, които ще ви шокират

Предложенията на най-смелите дизайнери този сезон
© IMaxTree

Представяме ви едни от най-чудноватите модни идеи, които ще ви шокират! Ако обичате екстравагантността, може и да ви вдъхновят!

Arlington показва супер шантава визия с многоцветната си рокля! Освен много цвят виждаме и пера, които правят роклята още по-нестандартна. Как ли ще ни гледат колегите в офиса, ако отидем така на работа? Може би ще оправим настроението им!

A-COLD-WALL представя на модния подиум една супер внушителна мъжка визия в колекцията си есен-зима 2019/2020. На подиума излиза мъж, облечен със светлозелени панталони, обут с кецове, до тук добре...Но около него стърчат пластмасови копия и други форми. Доста смел стайлинг, нали?

Aleksandra Jendryka обича мащабните връхни дрехи. Колкото е по-дълго и по-дебело зимното ви яке, толково по-топло ще ви бъде! Важно е да се чувстваме уютно в дрехите си, когато сме навън. Но това не означава, че якето трябва да е единственото нещо, което забелязват хората, щом ни погледнат.

Не трябва да се страхуваме да експериментираме с различни комбинации и стайлинги, но все пак е нужно да внимаваме. Нестандартният външен вид привлича погледите, но не всеки е готов за него.

Още шантави модели на световноизвестни модни дизайнери може да видите в галерията:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser