Преминете към основното съдържание

Най-новите апарати за контуриране и стягане на тялото

Д-р Катя Паскова разказа за световните технологии и тенденции в естетичната медицина

Вече повече от 16 години д-р Катя Паскова, собственик на клиника Дерма Вита, инвестира в най-добрите апарати, продукти и човешки ресурс, за да се погрижи за качествените, безопасни и отлични резултати на пациентите.

Клиниката разполага с едни от най-добрите и високотехнологични апарати познати на световния пазар. За ефективното им приложение персоналът преминава ежегодни обучения за работа с тях.

На откриването д-р Катя Паскова разказа за световните технологии и тенденции в естетичната медицина, част от който са на разположение в клиника Дерма Вита.

Сред тях е радиочестотната микроиглена терапия VIVACE, апаратът PlasmAGE – за неоперативна блефаропластика, апаратът за премахване на съдове и капиляри, както и, разбира се, поводът за събитието, а именно - новите апарати на клиниката за моделиране на тялото Ultraformer III и Clatuu.

Първата иновативната машина е Ultraformer III, която представлява високотехнологичен HIFU апарат за контуриране и стягане на тялото.

Ultraformer III е последно поколение HIFU за оформяне на тялото и световен лидер в повдигане и стягане на кожата. Без възстановителен период, без инжектиране и скалпел, без странични ефекти, като не променя ежедневието по никакъв начин и е подходяща процуцедура за обедната почивка. Още непосредствено след терапията се забелязва ефекта, като идеалните резултати идват 60 до 90 дни след лечението.

Втората иновативна машина, която бе представена е Clatuu.

Clatuu е най-модерното устройство за оформяне на тялото чрез криолиполиза. Това е неинвазивно лечение е специално създадено за редуциране на прекомерно натрупаните мазнини и намаляване на обиколката чрез охлаждане на клетките. Основната цел на това лечение е разпадането на мастната тъкан, без да се увреждат заобикалящите тъкани. Clatuu е подходяща терапия както за жени така и за мъже. Терапията с Clatuu отнема от 40 до 60 мин. През това време можете да релаксирате, да четете книга или да използвате електронните си утройства. Необходим е около месец преди да забележите първите резултати, като загубата на мастни клетки продължава до 3 месеца след терапията.

Гост на събитието беше Ирина Балчева от Инститют Естедерм, която разказа малко повече за домашната грижа за кожата.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser