Преминете към основното съдържание

Най-откачените аксесоари на сезона

Направихме селекция от ревютата в Париж
Acne S16
Acne S16 © IMaxTree

Дизайнерите отново са във вихъра си и показаха на какво e способна фантазията им на дефилетата в Париж за сезон лято 2016. Дори и класиците като Dior и Chanel не издържаха на изкушението да излязат извън пределите на своите така строги линии и да изгреят с нещо скандално. В едно сме сигурни – тазгодишният фокус определено пада върху аксесоарите, а не толкова върху дрехите. И има защо! Именно те допълват и извайват тоалета, придават индивидуалност и задават финалния щрих, нужен на една цялостна визия да бъде атрактивна.

© IMaxTree, Loewe S16

Интересно е, че колко по-странен и нестандартен е един аксесоар, толкова по-сигурно е, че той би се превърнал в „емблема“ на определен дизайнер или бранд (например „Гага“ обувките на Alexander McQueen, по които полудя цял свят).

Може само да кажем едно голямо БРАВО за този тренд! Обичаме да ставаме свидетели на какво е способна креативността на дизайнерските екипи и гениалността и смелостта им да покажат творението си пред целия свят. 

Автор: Кристиан Пижов

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser