Преминете към основното съдържание

Най-откачените аксесоари по време на седмицата на модата в Париж

За някои шокиращи, за други екстравагантни, ето какви аксесоари ни направиха впечатление от ревютата в Париж
© IMaxTree

Разбираме модните марки до толкова, че искат техните ревюта да бъдат креативни и колекциите - запомнящи се, но всяко нещо прекрачи ли определена граница става парадоксално и дори стряскащо. Да боядисаш куче в наситено синьо определено не е най-впечатляващото нещо! Кучетата са нашите домашни любимци и най-добрия приятел на човека, но това не ни дава право да се гаврим с тях, а още по-малко да си играем с тяхното здраве. Надяваме се, че поне боите, които са използвани са безвредни, както и това да не е една от тенденциите за пролет-лято 2017!

© IMaxTree, Manish Arora SS17

Но нека насочим поглед към брандовете, които решиха да експериметират с направата на аксесоари за глава, чанти и обувки. Забелязва се, че поп-арт културата има отново влияние, но в това няма нищо лошо и очакваме да видим кои звезди ще се престрашат и да вмъкнат във визията нещо толкова скандално. Лейди Гага?

Автор Кристиан Пижов

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser