Преминете към основното съдържание

Най-подходящото допълнение към есенната ви роклята е...

...вариантите, които сме ви подготвили, съобразени с последните тенденции за сезон есен-зима 2018/2019
© IMaxTree

Роклята на пръв поглед изглежда една от най-лесните дрехи за стайлинг. Но за WOW-ефект, трябва малко повече фантазия и смелост. Ние сме ви подготвили точно 5 комбинации, които правят роклята през есента наистина тренди:

С високи ботуши

Balmain FW18/19

Един от топ трендовете за този сезон! Високите ботуши и чизмите са предпочитани от дамите, а лесно се съчетават с по-плътни рокли. Внимавайте за дължината. Препоръчително е да облечете по-къса рокля, за да може високият ботуш да довърши стайлинга ви и да покаже изцяло красотата си. 

С кецове

Gucci FW18/19

Много рационален и все по-обичан вариант да носите любимите си рокли. Освен комфорт, кецовете дават лека небрежност и невинност на цялостната ви визия.

Със сако

Max Mara FW18/19

Тази комбинация ви носи по-делово излъчване. Не е задължително роклята да е акцент в облеклото. Дайте тази чест на сакото и оставете то да насочи вниманието към вас.

С широк колан за талията

Balmain FW18/19

Страхотен начин да подчератете женствените форми на тялото. Тук имате и свобода при избора на модел рокля. Може да облечете както рокля по тялото, така и рокля с отворено деколте и разкрояваща се надолу.

С шал-яка

Emporio Armani FW18/19

Един страхотен начин да внесете класа и елегантност на вашия тоалет. Освен че шаловете биха ви предпазили от студените дни, те са подходящи за допълнение към роклята особено, ако искате да привлечете всички погледи върху вас.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser