Преминете към основното съдържание

Най-популярният руски рапър хвърли око на Ирина Шейк

Тимати и супермоделът пуснаха общо селфи в Instagram
Ирина Шейк
Ирина Шейк © getty

Най-голямата руска музикална звезда Тимати и един от най-известните световни супермодели Ирина Шейк изненадаха своите почитатели, споделяйки изключително любопитна фотография в Instagram, на която са в „опасна близост“.

Това мигновено предизвика медиен отзвук не само в северната ни съседка, но и в цял свят. Още повече, че и двамата едновременно са споделили въпросния кадър.

Под снимката възлюбената на Брадли Купър е оставила следното закачливо послание „Татарите идват…“.

Препратката, която прави 31-годишната красавица, чиято рождена фамилия всъщност е Шайхлисламова, е че тя и изпълнителят на „Где ты, где я“ Тимур Юнусов, който се изявява под псевдонима Тимати, имат татарски корени.

 

 

 

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 

 

От друга страна, най-успешният руски рап музикант също не пропусна да коментира фотоса на официалната си страница.

Въпреки спекулациите, след публикуването на снимките, феновете знаменитости веднага предположи, че Ирина ще бъде главният герой на новия клип на рапъра.

Певецът,  написа под кадъра: „Как може, да му се не вземе, как, два пъти подред, не се оставя на нашите пичове нито един шанс“.  

 

 

 

 

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on

 

Още по етикети

ирина шейк , звезди
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser