Преминете към основното съдържание

Най-сексапилният учител в света е по математика

Пиетро Босели е на 28 години и е преподавател по математика в University College в Лондон, а от скоро и модел на Армани
© Instagram

Може да ви се стори странно, но дори и сериозна наука като математиката може да произведе такъв секси кадър като Пиетро Босели. Той е само на 28 години, преподава една от най-сериозните науки и съчетава повече от добре модата с математиката. 

© Facebook

"В известен смисъл, ме беше срам, защото светът на науката не е особено съвместим с този на моделите", разказва Пиетро. "Но сега вече гледам по друг начин на нещата. Харесва ми, че днес съм на участие в конференция с водещи професори, и утре че ще се снимам и ще участвам в най-добрите шоута на дизайнери".

© Instagram

28-годишният преподавател вече е модел на Армани. Той едва ли е очаквал, че животът му ще се преобърне и ще протече по този начин. Преди година снимките на мускулестото италианче, доктор на науките в машиностроенето, взривиха социалните мрежи. В Instagram харесванията на фотосите му е надхвърлил 800 хиляди.

Отскоро Босели е лицето на спортната линия EA7 на италианската марка Армани.

© Instagram

Кариерата му на модел тръгва светкавично и той може да се похвали, че е работил за марки като Moschino, Estée Lauder, Equinox, Dsquared2, Abercrombie & Fitch. Също така е снимал се е за списанията GQ и Vogue, с фотографи като Weber, Sgura, Rankin, Vivanco. 

Босели е рекламирал модна марка Armani още когато той е бил само на 7 години.

© pietroboselli.com

Автор Кристиан Пижов

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser