Преминете към основното съдържание

„Най-секси у една жена е нейната самоувереност“

Няколко цитата на известни жени за това, да се обичаш такава, каквато си
© getty

„Напомням си да съм мила със себе си и колкото и нелепо да звучи, да се отнасям към себе си по същия нежен начин, по който бих се отнасяла и към дъщеря си. Наистина помага.“ (Ема Стоун)

„Животът е твърде кратък и аз реших да съм италианка. Предпочитам да ям паста и да пия вино, отколкото да съм размер XS.“ (София Буш)

„Винаги ме питат: „Откъде намираш увереност?“. Смятам, че хората имат добри намерения, но въпреки това е доста обидно. Защото тези думи за мен означават: „Ти, Минди Калинг, имаш всички предпоставки за много маргинализиран човек. Ти не си слаба, не си бяла, жена си. Каква изобщо е причината да решиш, че струваш нещо?“ (Минди Калинг)


КОЙ ОБЛЕЧЕ И СЪБЛЕЧЕ ДЖЕЙ ЛО И КОМПАНИЯ В „ДА СВАЛИШ УОЛСТРИЙТ“?


„Винаги се чувствам уверена. Никога не си позволявам да не се чувствам уверена.“ (Амбър Роуз)

„Бременността най-накрая ми помогна да разбера каква е истинската ми връзка с тялото ми. То не е дошло на тази земя, за да изглежда добре в бански. Казах си: „Виж, мога да нося бебе! Качвам теглото си правилно, всичко върви добре.“ И оттогава имам тази връзка.“ (Никол Кидман)

„Мисля, че най-секси y една жена е нейната самоувереност, но увереността по смирен, не по арогантен начин. Чувството за хумор също е важно. А слънчевите очила могат да прикрият множество грехове...“ (Виктория Бекъм)


7 УРОКА, КОИТО НАУЧИХМЕ ОТ ВИКТОРИЯ БЕКЪМ


„Мисля, че е без значение как изглеждаш, ключът е преди всичко в това, да бъдеш щастлив със себе си. Ако искате да опитате да подобрите неща, които не харесвате в себе си, го направете, след като оцените себе си.“ (Адел)

„Съмнението е убиец. Просто трябва да знаете кои сте и какво правите.“ (Дженифър Лопес)

„Вие определяте собствената си самооценка. Не е нужно да зависите от това, което другите казват за вас.“ (Бионсе)

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser