Преминете към основното съдържание

Най-важното, което трябва да имаме за новия сезон от MANGO

Изборът на шест жени с различни професии плюс нашите фаворити от есенната линия Essentials

Разбираме, че есента е дошла, когато безвремието на плажовете предаде щафетата на работния календар, който като верен страж отмерва всяка секунда. Но сърцата ни са все още там, край морето и семплите неща и моменти от живота, които крият истинското щастие.

Не знам за вас, но ние, момичетата от ELLE, в началото на есента винаги сме на вълна essentials – базовите модели от колекциите, които носят в себе си усещането за онази простота на живота, която сме имали по време на ваканцията. Точно този преход между лятото и есента ни напомня, че понякога луксът наистина е в семплите неща. Вижте фаворитите ни от линията Essentials на MANGO:

Оказва се, че не сме единствени. В навечерието на новия сезон шест жени с различни професии също насочват поглед към линията Essentials на MANGO. Всички те са вдъхновяващи и силни жени, постигнали много и в професията, и в стила си:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser