Преминете към основното съдържание

Най-впечатляващите стайлинги на Карди Би през 2019 година

Стилът ѝ е не само провокативен, но и елегантен!
© Getty Images

Карди винаги провокира с външния си вид, защото се облича много скандално и предизвикателно, но и много често подбира доста елегантни и впечатляващи тоалети. Ще ви покажем едни от най-вълнуващите ѝ визии за изминалата 2019 година.

Скандалната рапърка е родена на 11 октомври 1992 година в Бронкс, Ню Йорк. Добива популярност през 2017 с дебютната си песен Bodak Yellow. През 2018 г. издава дебютния си албум Invasion of Privacy. Преди Карди Би да стане известна рап изпълнителка, тя става стриптийзьорка, но казва на майка си, че е детегледачка. Избира да се занимава със стриптийз, защото иска да събере пари възможно най-бързо и да прави това, което обича.

Карди Би присъства на петия Диамантен бал на Риана на 12 септември. Рап изпълнителката бе облечена в нежнорозова рокля, точно като принцеса от приказките на „Дисни“. Забелязваме, че не само бунтарския и провокативен вид подхождат на Карди, но и елегантността също ѝ стои доста добре!

На 26 август Карди Би позира на червения килим по време на MTV Video Music Awards с рокля в змийски принт. Гостите се наслаждаваха на специални коктейли с коняк Courvoisier през цялата вечер, а Карди събра отново всички погледи върху себе си. Животинските принтове бяха актуални през 2019, но ще бъдат тренди и пред 2020 година!

Още от интересните визии на Карди може да видите в галерията:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser