Преминете към основното съдържание

Наистина ли жените харесват такова порно?

Трудно ни е да го повярваме, но явно е факт
© iStock

Твърдението, че жените са по-консервативни в сексуалните си предпочитания, е разбито на пух и прах. Според проучване на Университета в Есекс "мъжете са лесни за разбиране, но женските интереси в сексуалността остават мистерия", твърди ръководителят на изследването д-р Герулф Рейджър.

Оказва се, че все по-популярно сред жените става порното с... роднини. Вицепрезидентът по бизнес развитието в компанията за филми за възрастни GameLink Джеф Дилън казва, че семейните ролеви игри или кръвосмешението са най-бързо развиващият се сегмент в порно индустрията, като търсенето е основно от страна на жени или двойки. Най-популярни пък са сценариите за секс между баща и дъщеря и между брат и сестра. Точно такива са и най-гледаните от жени клипчета на сайта PornHub.


МОЖЕ ЛИ ГЛЕДАНЕТО НА ПОРНО ДА ПОДОБРИ ВРЪЗКАТА?


Но защо жените се интересуват от секс с кръвосмешение? Според порно актрисата Кели Шибари причината за това е, че тези връзки са "голямо табу", което явно възбужда нежния пол.

Mоже би една от причините за популярността на семейното порно е, че този сценарий се появява все по-често и в съвременната поп култура - "Американска семейна история" и близнаците Ланистър от "Игра на тронове" са само част от примерите. 

Но дали тези филми следват фантазиите на жените или ги създават? Оставяме изводите на вас.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser