Преминете към основното съдържание

Наистина ли Меган Маркъл ще се връща в киноиндустрията?

Вече бившата херцогиня на Съсекс си търси агент, който да я представя в Холивуд

© getty

Меган Маркъл планира да се върне в Холивуд, пише US Weekly, позовавайки се на собствени източници. Анонимен вътрешен човек споделя, че херцогинята сериозно се е заела с търсенето на агент или мениджър.

„Тя се обръща към различни хора, за да ѝ помогнат да си намери някой, който да я представлява в бъдещи професионални проекти“, казва източникът.

Вече отделени от кралското семейство и със съвсем нов статут, херцогът и херцогинята на Съсекс могат да създават съвместни проекти с Netflix, а Меган вече е сключила сделка с Disney+.

Припомяме, че в началото на 2020 г. принц Хари и Меган Маркъл се отказаха от кралските си титли, въпреки че това решение не беше лесно за тях. Някои свързват хода на младото семейство с непрестанното преследване на херцогинята на Съсекс от страна на пресата, което много напомня на историята на принцеса Даяна.


Хари и Меган се оттеглят, какво следва?

Вижте повече

Хари и Меган се оттеглят, какво следва?

Бомба със закъснител или нещо напълно очаквано

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser