Преминете към основното съдържание

Направете лятото си незабравимо!

Предлагаме ви няколко идеи, които ще ви помогнат да изживеете нови емоции, правейки нещо различно и щуро!
© iStock

До края на летния сезон остава само месец, в който можете да се замислите какво наистина не сте правили никога. Загърбете колебанията, излезте от зоната си на комфорт и нормалния ритъм на лятната почивка, за да се впуснете в нови приключения, създавайки незабравими емоции и летни спомени.

Как? Бъдете авантюристи поне веднъж и се отдайте на различни приключения! Нямате идея какво да направите?

Подготвили сме ви кратък списък с няколко идеи, с които можете да си създадете страхотни летни спомени до края на лято 2017:

Отидете на палатка с приятели!

Ако не желаете да купувате палатка, спален чувал и всякакви други принадлежности, не се безпокойте! Има достатъчно къмпинги по морето и в планината, които предлагат всичко необходимо под наем, срещу наистина символична сума. А преживяването наистина си заслужава! 

Посетете нов град

Не е задължително това да бъде извън пределите на родината ни. Просто хванете картата, затворете очи и оставете пръста и късмета ви да изберат следващата дестинация. Всеки един регион в България е пълен с история и със сигурност ще научите нещо ново и ще пробвате някое ястие, което никога до момента не сте вкусвали. Ако ви се падне някое малко селце, не се притеснявайте! Винаги има гостоприемни хора, които биха ви приютили в някоя типична селска къща, с възрожденски дух и уютна атмосфера. Не можете да отречете, че това е перфектна идея за лятна авантюра!

Skinny Dipping

Чудите се какво е това? В превод от английски - нощно къпане. Сигурни сме, че не веднъж сте чували, или виждали как хора се забавляват, къпейки се чисто голи в морето след залез слънце. А защо това да не сте и вие? Определено звучи щуро и заинтригуващо! Август е перфектния момент за среднощно къпане в морето, тъй като водата е топла дори и през нощта, но бъдете внимателни и умерени в лудостта си, тъй като във водата има и мъртви течения, които са опасни.

Организирайте си тематично лятно парти

© iStock

Освежаващи коктейли, цветни шотове, декорации на фламинги, а защо не и тематична торта украсена с шоколадови ананаси? Не е нужно да имате повод, за да си организирате лятна нова година с най-щурата си компания. Нужно е само желание да се забавлявате и да си прекарате добре под звуците на летните хитове на плажния бар. Не забравяйте да се облечете подобаващо - хавайски ризи и тропически мотиви!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser