Преминете към основното съдържание

Наредиха на Хари, Меган и Опра Уинфри веднага да напуснат домовете си

Животът им може да е в опасност

На принц Хари, Меган Маркъл и Опра Уинфри беше наредено да се евакуират от домовете си в Монтесито. Те, както и много други жители на Монтесито, бяха принудени да се евакуират, тъй като силната зимна буря причини огромни щети на близките имоти и животът им може да бъде в опасност.

Елън Дедженеръс публикува видео, в което се вижда как бурен воден поток се спуска от имението й към долините. Тя спомена, че тъй като нейният имот се намира на високо място, не й било наредено да се евакуира.

Пожарната служба в Монтесито нареди незабавна евакуация, тъй като зимната буря се влошава и очевидно нанася щети на района и може да отнеме човешки животи.

Преди пет години 23 души загинаха в резултат на кално свлачище, провокирано от екстремни климатични условия. Ужасната катастрофа причини и разрушаването на над 100 жилища.

Много знаменитости живеят в района, който е на около 90 мили от Лос Анджелис, включително Опра Уинфри, Хари и Меган, Елън Дедженеръс, Адам Ливайн, Роб Лоу, Джордж Лукас, Гуинет Полтроу и др.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser