Преминете към основното съдържание

Насилник ли е Джони Деп? Амбър даде изявление със сълзи на очи

Актрисата бе посрещната от възмутени освирквания

В продължение на 16 дни продължиха съдебните изслушвания по делото на Джони Деп и британския таблоид The Sun. Преди две години изданието публикува статия, в която се казваше, че Амбър Хърд е жертва на домашно насилие от страна на бившия си съпруг.

Интересите на холивудския актьор са представлявани от адвокат Дейвид Шерборн, който заяви, че клиентът му иска да изчисти името си от подобни обвинения. „Той загуби всичко. И имам предвид репутацията, в този случай не става въпрос за пари “, каза Шерборн.

След скандалните обвинения името на Деп започна да се споменава заедно с тези на други насилници в движението #MeToo, въпреки че актьорът (според собствените му изявления) никога не е вдигал ръка срещу жена.

Страната на Джони смята, че Амбър е фалшифицирала всичките си синини, снимките на които представи на обществеността като доказателство, че е жертва. Деп обаче заявяви, че не тя, а той е бил жертвата през целия им брак. Амбър Хърд със сълзи на очи се обърна към насъбралите се хора на изхода от съдебната палата. Актрисата сподели, че след края на процедурата за развод не иска отново да се връща към тази история, а просто иска да живее собствения си живот. Съдебният иск е подаден от Джони и тя е трябвало да разкаже всичко отново в съда.

„Беше изключително болезнено отново да преживея този момент на нашата раздяла, при положение, че всички се съмняват в мотивите и показанията ми, а аз трябваше да разкажа на целия свят най-травматичните подробности от връзката ми с Джони.

Аз се придържам към показанията си и силно вярвам в британското правосъдие “, каза Амбър пред камерите камерите. Думите й бяха посрещнати с възмутени викове от тълпата, събрана около сградата.

Появата на Джони Деп и неговия екип бе посрещната по съвсем различен начин: публиката скандира името му и шумно го аплодира, докато той раздаваше автографи.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser