Преминете към основното съдържание

Насладете се на зимните моменти

Искри, блясък и много партита - зимата е сезонът на вълнуващите преживявания с любимите хора!
© iStock

Има толкова моменти, които не трябва да пропускате!

И само защото е зима, не означава, че не трябва да не се грижите за доброто си настроение, копринена кожа и доброто си здраве. Нека единственото нещо, което влияе върху избора ви на тоалет да е само и единствено - настроението ви!

Ето и няколко причини защо обичаме зимата толкова много: 

№1. ЗАРАДИ НОВАТА ГОДИНА

Легендарно парти, с което посрещаме една нова страница в живота ни. Време е за луд купон в убийствена рокля. Чао на Стара Година и добре си ни дошла Нова Година!

№.2. Насладете се на аромати

Около Коледа сладките аромати преобладават - канела, шоколад, какао, а защо не й - виното, могат да погалят сетивата ви и да ви пренесат в едно приятно и спокойно измерение. 

№.3. ДОМАШНИ ПАРТИТА 

© iStock

Харесва ни да се забавляваме вкъщи, колкото и на вън. Петъците могат да бъдат всели в компанията на любимите ти приятелки, с които да размените идеи за коледните приготовления. 

№.4. СПА РЕЛАКС

Релаксиращ масаж, маски за лице, отпускащо време в басейна - моментите, когато намираме време единствено и само за себе си. Ексфолирайте, хидратирайте и поглезете себе си и кожата си с любимите си продукти в коледен формат.

№.5. ДОМАШНО КИНО

© iStock

Зимата е идеалният сезон за киноманите. Тогава са премиерите на редица драми, романтични и коледни комедии. Няма някой, който да не обича да се сгушва в партньора си пред екрана с огромна купа пуканки до тях. За това - пренесете удоволствието от киното директно у дома. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser