Преминете към основното съдържание

Наследникът на Fiat е арестуван

Подозренията са в инсцениране на собственото му отвличане
Лапо Елкан
Лапо Елкан © Splash

Лапо Елкан е интересен италиански плейбой милионер, наследник на империята Fiat. Но днес е заплашен от затвор. 39-годишният предприемач бил арестуван в Ню Йорк вчера по подозрение в инсцениране на собственото си отвличане.

Оказва се, че изминалите дни са преминали бурно за Лапо – в публичен дом в Манхатън в компанията на транссексуални жрици на любовта. Алкохолът и наркотиците били в огромно количество, но кредитните карти на Лапо били блокирани, а в брой разполагал само с 10 хиляди долара. Наложило се да звъни на роднините си.

Лапо твърдял, че са го похитили и искат откуп за него. Роднините му се свързали с американските власти, а след като дошъл на себе си, самият Лапо също се обадил в полицията да съобщи за похищението.

Полицията започнала разследване и арестувала 29-годишния Къртис Макинстри по подозрение в изнудване. Но скоро го пуснали и арестували самия Лапо по подозрение в инсценировка на отвличането си с цел получаване на пари от близките си. Представителите на Елкан отказват коментар. Това не е първият път, в който скандалният италианския милионер се оказва замесен в грандиозен скандал. Преди 11 години, през 2005 г, той едва не загуби живота си от свръхдози хероин и кокаин. Този път, в компанията на транссексуалните, Лапо също е ползвал забранени вещества.

През 2015 г наследникът на автомобилната империя отново станал герой в таблоидите, но вследствие на шантаж на журналисти, които са го снимали докато взима наркотици и в провокативни интимни пози. Тогава Елкан се обърнал към полицията, а изнудвачите били арестувани.

Как ще завърши историята сега, ще проследим!

Екстравагантният Лапо Елкан

Галерия

Екстравагантният Лапо Елкан

Снимки: Splash

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser